Avon Rozświetlający Krem BB - Odpowiedź na Twoje Poszukiwania
Coś na rozgrzanie ?! Czy to naprawdę działa ? Walka z cellulitem - Avon Solutions Thermal-active with L'carnitine
Witajcie kochani ! Jak wiecie dziś rozpoczyna się majówka , a od niej jak wiadomo blisko do lata . Więc jak każda kobieta postanowiłam zadbać o swoje ciało po zimie . Cellulit to zmora prawie każdej kobiety . Choćby był minimalny my i tak go zauważymy . Tak , też było w moim przypadku . Postanowiłam , że to w sumie dobry pomysł , by przetestować dla Was właśnie ten produkt . Sukcesywnie w dzień w dzień przez około cztery tygodnie raz dziennie wmasowywałam go w uda i pośladki .Myślę , że to dobry czas by podzielić się z Wami moją opinią :) Ok zaczynajmy ! Przedstawiam Wam bohatera dzisiejszego wpisu . Zaawansowane serum antycellulitowe Avon Solutions Thermal-active with L'carnitine Według producenta : wyszczupla redukuje cellulit ujędrnia ciało pobudza mikrokrążenie po to , by przyspieszyć przenikanie substancji aktywnych przez skórę Uwaga ! Producent zaleca stosowanie produktu po kąpieli na suchą skórę .Jeśli jesteśmy mega wrażliwe należy zastosować go po
ÖSSZETEVŐK (INCI)
Ár: -- , Eladó: Avon.hu
Fizetés: bankkártya, utánvét, Szállítás:házhozszállítás, csomagautomaták és csomagátadópontok
Bőrtípus: Normál | Bőrprobléma: Pattanások (acne) | Korcsoport: 25-34
Újonc | Bőrtípus: Normál | Bőrprobléma: Pattanások (acne) | Korcsoport: 25-34Számomra igazi csodaszer! Amikor elkezdtem használni, a hajhullásomat nagy mértékben csökkentette, azóta pedig szinte alig hullik a hajam. Szerencsére a fejbőrömet sem irritálja és nem zsírosodik tőle a hajam.
Bőrtípus: Száraz | Bőrprobléma: Pattanások (acne) | Korcsoport: 25-34
Krémmániás | Bőrtípus: Száraz | Bőrprobléma: Pattanások (acne) | Korcsoport: 25-34Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Fontos hatóanyagok a krémben
A víz. A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású (ha már benne van a bőrben, kívülről szárító). A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet (ásványi sóktól megtisztított víz) használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát. A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása (fordított ozmózis vagy nanofilter), electrodialízis. A vízben lévő oldott száraz anyag tartalom bármely eljárás alkalmazása esetén 10mg/l érték alatt marad, a kozmetikai iparban 1mg/l alatti érték jellemző.
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő. A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)
Szilikon féle, mely a dimethicone-nál szárazabb utóérzetet hagy maga után. A többi szilikonhoz hasonlóan bőr- és hajkondícionáló anyag. Habzásgátló tulajdonsága is van, vagyis megakadályozza, hogy a krém habozzon ha rázzák.
Vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos (skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható) anyag. Kivonható természetes anyagokból, de előállítható mesterségesen is. Rendkívül jó vízmegkötő, a bőrön használva képes kivonni a vizet a bőr alsó rétegeiből, növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget. A túl sok (vagy tömény) glicerin azonban szárító hatású lehet, mivel a bőr felső rétegeiből a víz könnyen elpárolog (transepidermal water loss). Éppen ezért a glicerint (és más vízmegkötő anyagokat is) mindig más lágyító (emolliens) anyagokkal kell kombinálni.
U nas zapłacisz kartą