Wspaniały krem rozjaśniający pod oczy Mincer Pharma Vitac Infusion
Mincer pharma vitac infusion rozświetlający krem pod oczy
Products Ingredients Decode INCI Login Register
Login Register
Follow us on our new Insta page »
Anti-aging oil serum from the Vita C Infusion line giving an energy boost to the skin. The serum reduces wrinkles and discoloration, strengthens capillaries and unifies skin tone. The skin [more] [more] is regenerated, strengthened, taut, rested, radiant and full of energy. Oil serum dedicated to all skin types. The time of day of using the cream is day and night. The active ingredients of the recipe are vitamin C TETRA 70mg / ml, improving skin tone and protecting against UVA / UVB rays, sea buckthorn oil which is primarily a source of vitamin C, and omega plus is necessary in rebuilding the skin's protective barrier. [less]
Piwny naleśnik z mięsem i warzywami
Witajcie :) Post dzisiaj będzie szybki, ponieważ idę szykować tort oraz dekoracje na urodziny synka :) Zdjęcie jest z otwartym naleśnikiem, ponieważ chciałam byście widzieli jak to wygląda od środka. Składniki: - Jajko 3 szt - Mleko 1 szklanka - Piwo 2/3 szklanki - Mąka 1,5 szklanki - Filet z kurczaka - od 250 g do 500 g (wg uznania) - Pikantna panierka 1 opakowanie - Kapusta czerwona 1/2 małej główki - Ogórki kiszone 3 szt. - Pomidor 2 szt. - Cebula - Majonez 1 łyżka - Ketchup 1 łyżka - Sól - Pieprz - Cukier Przygotowanie: 1. Mleko miksujemy z 2 jajkami, piwem i mąką, smażymy naleśniki 2. Mięso kroimy w kostkę, zanurzamy w rozkłóconym jajku i obtaczamy w panierce. Smażymy 3. Kapustę szatkujemy, solimy, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości, odcedzamy. Mieszamy z posiekaną cebulą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Studzimy. 4. Ogórki i pomidory kroimy w małą kostkę. Majonez mieszamy z ketchupem, smarujemy naleśniki. Nakładamy mięso, pomidory, ogórki, dajemy kapustę, przykry
Zobacz oferty
Popularne posty
Witajcie :) Z tym postem miałam przyjść do Was wczoraj, ale mam natłok zadań! Początek czerwca, a ja czasami muszę się rozdwoić lub z czegoś po prostu zrezygnować, ponieważ nie dałabym rady wszystkiego ogarnąć. Dziś Boże Ciało - dzień wolny lecz u mnie deszczowy. A jak u Was? Dzisiaj chciałabym Wam przedstawić przepis na kurczaka, który wygląda wg mnie wiosennie (tak wiem, że mamy już prawie lato ,p) - przede wszystkim chodzi mi o barwy , który goszczą na talerzu. A teraz czas na przepis :) Składniki: - Filet z kurczaka 4 filety - Musztarda 2 łyżki - Miód 1 łyżka -Pieprz - Sól - Tymianek - Rzodkiewki 1/2 pęczka - Seler naciowy - 2 łodygi - Pomidorki koktajlowe - 10 szt. - 4 łyżki oliwy + do smażenia Przygotowanie: 1. Filety umyj i lekko rozbij. Wymieszaj musztardę z miodem, 2 łyżkami oliwy i przyprawami. Natrzyj filety i odstaw na 30 minut. 2. Po tym czasie usmaż filety. Rzodkiewki oraz seler pokrój na plasterki, a pomidorki koktajlowe na pół i połóż na usmażoną pierś z kurczaka.
