Ouch, depilacja belwederska - czy warto się na nią zdecydować?

Меню

Traditional pancake made of unleavened dough with ground beef, onions and spices. Prepared in deep frying. Two or more chiborets served with sets of sauce.

Traditional pancake made of unleavened dough with ground mutton, onions and spices. Prepared in deep frying. Two or more chiborets served with sets of sauce.

Traditional pancake made of unleavened dough with minced chicken and traditional spices. Prepared in deep frying. Two or more chiborets served with sets of sauce.

Traditional unleavened pancake with boiled potatoes, stewed mushrooms, oil-fried onions with spices. Prepared in a hot dry skillet without oil (for vegans lubricate with olive oil). Prepared in deep fried oil. Two or more chiborets served with sets of sauce.

Traditional unleavened dough pie with cheese. Prepared in a hot dry pan without oil. Three or more chiborets served in a set with salad and sauces.

Two traditional pancakes of unleavened dough with ground beef, onions and spices. Prepared in a deep fryer. Served with sauce.

Two traditional pancakes of unleavened dough with minced chicken, onions and spices. Prepared in a deep fryer. Served with sauce.

Two traditional pancakes of unleavened dough with ground lamb, onions and spices. Prepared in deep frying. Served with sauce.

Chiborets with potatoes and mushrooms

Two traditional pancakes made of unleavened dough with boiled potatoes, braised mushrooms, fried onions and spices. Prepared in deep fried oil. Served with gravy.

Yantyk with greens is a combination of spinach, green onions, dill, parsley and cilantro.

Two Traditional pancakes made of unleavened dough with ground beef, onions and spices. Prepared in a hot dry skillet without oil. Served with gravy.

Two traditional pancakes of unleavened dough with minced chicken, onions and spices. Prepared in a hot dry skillet without oil.

Two Traditional pancakes made of unleavened dough with ground lamb, onions and spices. Prepared in a hot dry skillet without oil. Served in sets with salad and sauce.

Krym

KRYM – krymskotatarska restauracja – to odrobina Krymu w centrum Warszawy. U nas możesz zanurzyć się w wyjątkowej atmosferze kultury Tatarów Krymskich, która, pomimo wielu dziesięcioleci uciszania i niszczenia, trwa nieprzerwanie. W przytulnej restauracji, przy oryginalnej tatarskiej muzyce, można skosztować potraw ze wszystkich regionów Krymu. Tu poznacie i docenicie prawdziwy smak chrupiących a jednocześnie soczystych krymskich czyborieków – wizytówki kuchni krymskotatarskiej – przygotowywanych przez tatarskich kucharzy. W najlepszych tradycjach gościnnego krymskiego domu, rozkoszując się słynną krymską pachławą, ogarnie Państwa aromat wykwintnej tatarskiej kawy przygotowanej na gorącym piasku.

Відгуки клієнтів Zjedz.my

Щоб додати відгук, потрібно зробити принаймні одне бронювання Забронювати Якщо ви вже зробили замовлення - авторизуйтесь

Oleksandr Shevchenko
Ivan Kovalov

Gorąco polecam restaurację i kuchnię którą oferują. Bardzo smaczna, autentyczna kuchnia Tatarów krymskich zaczynając od przystawek w postaci czebureków aż po kawę parzoną tradycyjnie w tygiełką z krymską bakławą (pachławą). Podczas wizyty w restauracji wróciłem myślamy do czasów kiedy to Krym jeszcze nie był okupowany przez rosję, kiedy kultura i kuchnia Tatarów krymskich nie była prześladowana. Mam nadzieję i spodziewam się, że kiedyś znowu wrócimy do tych czasów i na Krym, a na razie restauracja Krym jest godnym ambasadorem kuchni i kultury Tatarów w samym sercu Warszawy.

Gorąco polecam restaurację i kuchnię którą oferują. Bardzo smaczna, autentyczna kuchnia Tatarów krymskich zaczynając od przystawek w postaci czebureków aż po kawę parzoną tradycyjnie w tygiełką z krymską bakławą (pachławą). Podczas wizyty w restauracji wróciłem myślamy do czasów kiedy to Krym jeszcze nie był okupowany przez rosję, kiedy kultura i kuchnia Tatarów krymskich nie była prześladowana. Mam nadzieję i spodziewam się, że kiedyś znowu wrócimy do tych czasów i na Krym, a na razie restauracja Krym jest godnym ambasadorem kuchni i kultury Tatarów w samym sercu Warszawy.

Depilacja woskiem w salonie daje także pewność prawidłowego usunięcia zbędnego owłosienia, co minimalizuje ryzyko pojawienia się nieestetycznie wyglądających zmian, na przykład w postaci krostek czy zaczerwienienia skóry.

Czytaj dalej...

Przy podejmowaniu decyzji wraz z kosmetologiem powinniście wziąć pod uwagę takie parametry, jak sposób emisji wiązki światła pulsacyjny lub ciągły , jej zdolności penetracyjne, stopień pochłaniania przez cząsteczki barwnika oraz konstrukcję głowicy, która może posiadać różne techniki obniżania bólu i zwiększania skuteczności zabiegu.

Czytaj dalej...

Nowoczesny laser diodowy Primelase od światowego lidera sprzętów medycznych nie tylko efektywnie usuwa owłosienie z nóg, rąk, okolic intymnych czy pleców, niezależnie od rodzaju włosa blond, ciemne , lecz także dzięki funkcji chłodzenia Crystal Freeze zapewnia ochronę skórze oraz sprawia, że zabieg jest komfortowy i mniej bolesny.

Czytaj dalej...

Jeśli chcemy uniknąć problemów skórnych, powinniśmy wybierać dobrej jakości wosk i korzystać z usług profesjonalnych kosmetyczek, które potrafią prawidłowo nałożyć wosk i zdejmować go z naszej skóry.

Czytaj dalej...